Hotell Hadeland

JULEBORD

ET julebord er ikke bare et julebord!

Familiejulebord.

I tradisjonens tro blir det familiejulebord på Hotell Hadeland, både søndag 10. og søndag 17. desember med bordsetning fra kl. 14.00 begge dager.

Her kan hele familien nyte en herlig
 julebuffet med varme og kalde retter samt vårt nydelige dessertbord. Vi har også eget aktivitetsrom for barna, kanskje nissen kommer?

Pris kr. 625,- pr. person.

Ungdom fra 13-15 år kr. 395,-

Barn 4 – 12 år kr. 195,-

Barn 0 – 3 år gratis

Book bord i dag ved å bruke skjemaet til høyre på siden eller ring tlf.: 481 25 481

Vi vil også minne om at det lørdag 25. og søndag 26. november er stort julemarked her på Granavollen ved Granavolden Gjæstgiveri. Her skal vi ha stand med våre nydelige æpleskiver og julesnacks. 

Julebord – An Teak spiller til dans

Fredag 15. desember 2023 kl. 19.00  arrangerer vi EKSTRA JULEBORD da  julebordet 8. desember ble  fullbooket i rekordfart! Vi ønsker velkommen  til julebord! Det serveres en bugnende julebuffet med varme og kalde retter og mange ulike desserter. Ved ankomst får dere servert en kopp julegløgg.

Det vil selvfølgelig bli levende musikk med An Teak som spiller opp til dans. Ønsker du å ha med din kjære eller en stor vennegjeng? Ingen grupper er for små. Er dere en bedrift som ønsker å samle kollegaene til en pust i bakken før julestria er dere også hjertelig velkommen.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller for bestilling i skjemaet til høyre på siden eller ring oss på 
Tlf.: 481 25 481

Booking forespørsel