Hotell Hadeland

Referanser

Vi har arrangert alle våre Seniorkurs på hotellet siden 1995. Vi begynte med 2 halvfulle kurs og har nå 12 fulle kurs årlig med ca 40 kursdeltakere pr kurs. Vår kurssuksess deler vi gjerne med hotellet, som passer utmerket til våre kursformål. Det viktigste plusset for meg er nok det at hotellets ledelse og personale tar personlig ansvar for å følge oss opp fra år til år, i meget hektisk kurshverdag.
Harald Engelstad
Seniorkurs
Vi har anvendt Hotell Hadeland som fast "hjem" for vårt interne Lederutviklingsprogram siden 2006. På Hotell Hadeland har de en kjempefin betjening, god mat og rimelige priser. Vi har valgt Hotell Hadeland av disse grunnene, men også fordi hotellet og dets omgivelser innbyr til refleksjon og læring. Vi er glade for samarbeidet og kan kun gi de beste anbefalinger.
Multiconsult
Norwegian Refugee Council appreciates the excellent and flexible service provided by the staff with great patience and kindness at any time. A taste of Norway in a scenic setting outside the capital is creating the perfect atmosphere for international meetings and intensive working sessions.
Flyktninghjelpen
Vi har brukt Hotell Hadeland til alle våre nasjonale arrangementer i en årrekke. Dette pga gode konferansefasiliteter og ikke minst på grunn av gjestfriheten og en betjening som stiller opp 100%. Vi ønsker hverandre «velkommen hjem» når vi møtes på hotellet, som er blitt en viktig del av organisasjonens kulturbyggende aktiviteter.
Erik
NITO-studentene
Romslig plass til alle
Salongen i resepsjonen
Alltid hjemmelaget mat, hver dag!
EnglishNorsk bokmål