Hotell Hadeland

Carsten Nielsen

Hotellsjef

Espen Sørensen

Kjøkkensjef

Veronica S. Nielsen

Resepsjon/Selskapsansvarlig

May Blækkerud

Fakturaansvarlig/Servitør

Jan Morten Fjellheim
Kokk

Sonata Mineikiene
Kokk

Bente Gråberg
Renholder

Jurgita Jurgitele
Renholder

Mari K. Knutstadengen
Potet

Marte Reinli
Potet

Sonata Dobliene
Servitør/renholder

Rasa Tubutiene
Servitør

Rima Sereikaite
Servitør/renholder

Morten Brasrud
Servitør/nattevakt

Sara Røisvold
Servitør/nattevakt

Kristoffer Taaje Skapalen
Servitør/nattevakt

Kristin Finstad Williams
Servitør

Helene Gamme
Servitør

Selina Dobilaite
Ekstrahjelp potet

Dalia Sliziene
Ekstrahjelp potet

Aina Thingstad
Ekstrahjelp kokk

Linn Aaserud
Ekstrahjelp Servitør

Virginija Sereikaite
Ekstrahjelp servitør

Elisabeth Heieren
Ekstrahjelp servitør

Else Marie Brændhagen
Ekstrahjelp servitør

Hotellsjefen har ordet!

Hele verden inn i Hadeland sin stue!

Vi vil at Hotell Hadeland skal føles som ditt hjem hjemmefra og samtidig være et vakkert vindu til kulturen og landskapet, rett utenfor døra! Vårt mål er at du skal bo godt og ha gode arbeidsforhold, nyte oppholdet og reise hjem med en opplevelse, som du vil huske lenge!

Hos oss arrangeres seminarer, kurs og selskaper gjennom hele uken og gjester fra hele verden, samles ofte på Hotell Hadeland i ulike sammenhenger. Kor, korps og seniordansere er også blant de som har funnet seg vel til rette hos oss, og kommer igjen år etter år.

«Personlig og intimt, her blir du ikke bare én i mengden», sier våre gjester.

Våre kokker legger stor vekt på god, hjemmelagd mat på menyen med lokale råvarer og gjerne fra vår egen hage. Her kan du blant annet nyte rørt syltetøy og nybakt brød til frokost, hjemmebakt flatbrød til lunsj og middag laget fra bunnen av, akkurat som hjemme… sånn det var før i tiden!

Vi ønsker deg velkommen hjem til Hotell Hadeland!

Carsten Nielsen
Hotellsjef 

EnglishNorsk bokmål