Hotell Hadeland

Opplev vakre Hadeland

Det er mange muligheter på Hotell Hadeland, og her er det egentlig bare fantasien som stopper deg.

Kanefart eller tur med hest og kjerre

Hestene tar dere med på en kjerretur rundt på vakre Granavollen. Det gjøres en stopp hvor dere kan få servering og underholdning før turen går tilbake til Hotell Hadeland.

Rusletur til Sølvsberget

Med eller uten guide tar gruppen fatt på en tur på ca. 6 km en vei. Utsikten fra toppen er upåklagelig! Det er mulig å ta med nistepakker fra hotellet.
Les mer om Sølvsberget her.

Kåseri på Sjo

Enkesete Sjo er en fredet bygning i privat eie, som tar imot grupper for omvisning og kåseri om Granavollens historie. Sjo er mest kjent som stedet der dikteren Aasmund Olavson Vinje bodde på sin bryllupsreise og der han døde i 1870. Vi bestiller gjerne en omvisning for din gruppe.
Les mer om Presteenkesetet Sjo her.

Omvisning Søsterkirkene

Grupper kan bestille omvisning med guide. Det er også mulig å leie en av kirkene til for eksempel korøvelse. Vi bestiller gjerne for deg.
Les mer om Søsterkirkene her.

Omvisning Steinhuset

Grupper kan bestille omvisning med guide. Det er også mulig å leie Steinhuset for egne arrangement som konserter, kåseri, stand-up etc. 
Les mer om Steinhuset her.

Sysselgården

I kulturlandskapet ved Randsfjorden på Hadeland finner mann en slektsgård med en unik bedrift: Sysselgården. Her kombineres ulike virksomheter. Dåpstradisjon-museum og systue ble grunnlagt i 2003 og er den opprinnelige hjørnesteinen i Sysselgården. Dåpstradisjon-museum med antikt dåpstøy og systue hvor nye plagg tilvirkes over gammel lest, er belønnet med Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke «Olavsrosa» De har også en Håndverkbutikk, hovedsakelig med salg av norsk håndverkers produkter. I fellesområdet på Hotell Hadeland har Dåpstradisjon en egen utstilling. Sysselgården ligger kun 12 minutter med bil fra Hotell Hadeland.
Les om Sysselgården her. 

Kajakkpadling

Brandbu Idretsforening kajakk kan ta dere med på en opplevelse utenom det vanlige. Les mer her.

Tur til Hadeland Landhandel

Hadeland landhandel tilbyr et utvalg av lokale og regionale varer av høy kvalitet, og ønsker å bidra til økt bevissthet om lokal mat, kultut og identitet. De er en arena for de mindre produsentene vi har i vårt område. De tar gjerne imot gjester etter stengetid etter avtale. 
Les mer om Hadeland Landhandel her

Temakveld

Vi kan arrangere temakveld til middag, eksempelvis grillaften, bakvendt-aften og eventyraften, for å nevne noen. Her er det kun fantasien som stopper!

Utlån av utstyr til uteaktiviteter

Vi har diverse utstyr til utlån om du som arrangør ønsker å legge opp til utendørsaktiviteter under oppholdet. Stylter, hestesko, tautrekking, fotball, volleyball, bocca, kassestabling og rompeakebrett, for å nevne noen.

Vi samarbeider også med eventbyråer som kan komme og arrangere større aktiviteter som Casino Royale, 5 kamp med mer.

EnglishNorsk bokmål