Hotell Hadeland

JULEBORD 8.DESEMBER: Kun 16 plasser ledig! An-Teak spiller til dans

8.desember ble raskt fullbooket, men det er nå 10 ledige plasser!

ET julebord er ikke bare et julebord!

Fredag 8. desember 2023 kl. 19.00 ønsker vi velkommen  til julebord! Vi serverer  en bugnende julebuffet med varme og kalde retter og mange ulike desserter. Ved ankomst får dere servert en kopp julegløgg.

KUN 10 LEDIGE PLASSER!
15. desember: FULLT 

Det vil selvfølgelig bli levende musikk med An Teak som spiller opp til dans i vår nyoppussede festsal1 Ønsker du å ha med din kjære eller en stor vennegjeng? Ingen grupper er for små. Er dere en bedrift som ønsker å samle kollegaene til en pust i bakken før julestria er dere også hjertelig velkommen.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller for bestilling i skjemaet til høyre på siden eller ring oss på 
Tlf.: 481 25 481

**
Kontakt oss direkte for bordbestilling.