Hotell Hadeland

Gjenbruk


Vi på Hotell Hadeland bryr oss om omgivelsene våre og  vi er stolte over å annonsere vårt bærekraftige initiativ: Oppussing i stedet for kasting!

Under den noe stillere coronaperioden bestemte vi oss for å pusse opp en del av rommene. Som et ledd i en mer bærekraftig hverdag valgte vi å beholde møblene vi har og heller gi dem et skikkelig ansiktsløft med malekosten. Vi har også malt resepsjonsområdet, innredningen i resepsjonen, noen plenumsaler, festsalen nede for å nevne noe.

Vi bryr oss om miljøet vårt, og å kaste møblene ville ha generert unødvendig avfall og belastet naturen. Ved å male møblene forlenger vi deres levetid og reduserer avfallsmengden.
Oppussingsprosessen gir møblene våre et nytt og oppdatert utseende, samtidig som de beholder sjarmen og karakteren som våre gjester elsker.

Våre oppussede møbler gir deg fortsatt den komforten og kvaliteten du forventer, samtidig som du nyter en mer bærekraftig opplevelse. Vi håper vårt initiativ inspirerer deg til å ta bærekraftige valg i din egen hverdag.