Hotell Hadeland

Julemarkedet på Granavollen

 

JULEMARKEDET PÅ GRANAVOLLEN

 siste helg i november 

Julemarked på Hadeland
Det tradisjonsrike julemarkedet på Granavollen blir holdt siste helgen i november. I 2023 er det 25. – 26. november. Hele området vil yre av liv, med salgsboder og aktiviteter både ute og inne. Du får kjøpt unike husflids- og håndverksprodukter, lokalprodusert mat, julebakst og julemat. Kvalitet, lokale råvarer og tradisjon er en rød tråd på alle varer som blir solgt.

Les mer om hva som skal foregå her.

Lokalt og kortreist
På julemarkedet får du kjøpt varer som i stor grad er laget av naturlige materialer som trevirke, ull, damask, bomull og lin. I tillegg er maten produsert i nærområdet og kortreist. Når du handler på julemarkedet, får du produkter av god kvalitet som smaker godt og som varer lenge. I tillegg bidrar du til lokal verdiskapning og sysselsetting.